Diana Dekkers is een Brabantse zangeres. Geboren en woonachtig in S-Hertogenbosch. Door haar vriendelijke karakter en altijd vrolijke en goedlachse glimlach, word zij als een zeer sympathiek en vrolijke zangeres gezien door het nederlandse publiek die voornamelijk liefhebbers zijn van het Nederlandstalige lied.
 Want het nederlandstalige lied dat is het repertoire wat Diana Dekkers vertegenwoordigt. Zij bezingt dan ook haar liedjes recht vanuit haar hart. En weet daar vele harten mee te veroveren.De liefde voor muziek ontstaat al op zeer jonge leeftijd bij Diana. Van huis uit is zij opgeroeid met Nederlandstalige muziek. Bij iedere uitzending van "Op volle toeren", en bij vele andere muziek programma's zat zij voor de tv, keek en luisterde naar de artiesten die voorbij kwamen. Dan droomde zij van een toekomst als zangeres. Op 9-jarige leeftijd kreeg zij haar ouders dan ook zover om een tekstschrijver voor haar te zoeken. Liedjes voor haar te laten schrijven en singles op te mogen nemen. Jaren lang heeft zij dan ook met de meest bekende artiesten vele podiums mogen beklimmen. En singles opgenomen in de studio,s van o.a Marty Schreijenberg en Ad Kraamer. Tot dat de tijd aan brak dat zij zelf een gezin wilde gaan stichten.

Omdat zij het van belang vond en graag al haar tijd, liefde en energie in haar gezin wilde steken, kwam de muziek op een laag pitje te staan. Naar mate dat de jaren verstreken, kwam de drang om te zingen, singles uit te brengen en het podium te bestijgen, weer boven drijven. Voor haar gevoel was iedereen op zijn plek, behalve Diana zelf. In het jaar 2011 pakte zij haar carrière als zangeres weer op. Met o.a de singles "Schenk mij je hele hart", "Je'taime" en "Ik wil je zeggen lieve schat", wist zij zich weer volledig op de kaart te zetten. Na eenmaal weer op het podium te hebben gestaan, wist Diana dat ook zij weer op haar plek was. Zingen dat is het liefste wat zij doet.

Diana zelf zegt hier over het volgende : Mijn hele leven wil ik al zingen, zingen over vreugde en verdriet. De mensen raken met een mooie tekst of melodie. Als ik op het podium sta en ik zie de lieve, tevreden, vrolijke gezichten van het publiek, of een traan op iemand zijn wang, dan geeft mij dat een tevreden gevoel. Dan denk ik : ik heb weer een aantal mensen blij of vrolijk kunnen maken. Zie ik een traan op iemand zijn wang voorbij komen dan heb ik het gevoel dat ik ook weer iemand heb kunnen helpen iets te verwerken met de inhoud van een bepaalde tekst. Muziek is voor mij emotie, emotie die je kunt delen of overbrengen. Daarom zing ik ook graag teksten met inhoud, een tekst die voor iedereen aanspreekbaar kan zijn. Ik wil het publiek graag in een bepaalde stemming brengen met mijn liedjes. Als dat op het moment, dat ik op het podium sta een polonaise, een dans of levenslied blijkt te zijn doe ik dat met veel liefde en plezier. Het publiek vermaken is voor mij de belangrijkste reden als ik op het podium sta. Hier ben ik dan ook het liefste te vinden, op het podium, tussen de mensen zingend voor het publiek. Dat is het geen waar ik het meest van geniet.

Het Nederlandstalige lied zit Diana Dekkers in het bloed. Zij voelt zich als een vis in het water wanneer zij op het podium staat. Met haar ervaring weet zij steeds weer een succesvol en verzorgt live-optreden neer te zetten. Diana Dekkers is dan ook een graag geziende zangeres op feesten en partijen ,evenementen enz.