Jordi Falcon is geboren op 22 juli 1995 in 's-Hertogenbosch. Het zingen werd hem thuis met de paplepel ingegeven als zoon van de overbekende Franky Falcon. Hij heeft na zijn start inmiddels al drie singles uitgebracht: ‘Laat me alleen m’ n schat’, ‘Mijn gevoel’ en ‘Laat me alleen’. Jordy deed ook mee aan de voorrondes van ‘Bloed, zweet en tranen’.
Jordi Falcon tekende onlangs bij Frank van Etten Records een twee-jarig contract. “Al van kleins af aan ben ik fan van van Frank van Etten. Ik ben dan ook zeer bij dat hij nu iets in mij ziet. De keuze om te tekenen bij hem was dus niet zo moeilijk voor mij. Er verschijnen de komende twee jaar 6 singles en als de samenwerking goed bevalt bestaat de mogelijkheid om het contract te verlengen”, laat de spontane brabantse zanger weten.

De eerste single die op het Frank van Etten Records label verschijnt is het vrolijke zomerse liefdeslied “Kom en dans”. Het is een compleet nieuw nummer met een tekst geschreven door Frank van Etten. “Samen met m’n vader Franky Falcon is de keuze gevallen op dit lied”, aldus Jordi. Z’n vorige single “Laat me alleen” is ook geschreven door van Etten en dat viel in goede aarde. In totaal heeft de Jordi, die bijna 19 jaar oud is, 4 eigen single’s en een duet met z’n vader op naam staan. Dat gaan er de komende jaren alleen maar weer worden