Arnold word geboren op 18 februari 1989 in ’s-Hertogenbosch. Hij groeit op in de landelijke omgeving van Kerkdriel. Als Arnold eind 2004 collega zanger William van Engelen ontmoet belandt hij zingend op de buhne tijdens een familiefeest. Hijkrijgt de smaak te pakken en besluit dan ook te gaan werken aan zijn eigen muzikale loopbaan.

In 2005 is het eerste tastbare bewijs van Arnolds ambities een feit; Het Staat In De Sterren Geschreven is de titel van zijn officiele debuutsingle. De volgende nieuwe singles die daarop volgden zijn : Slapeloze nachten, Laat je dromen leven en Waar was jij al die tijd. Al deze singles zijn afkomstig uit van de studio van Kees Tel.

Midden 2010 duikt Arnold wederom de studio in van Kees Tel en neemt zijn nieuwe single op genaamd Weet je Wel. Een lang gekoesterde droom komt uit als Arnold eind oktober nog een keer de studio van Kees Tel in mag duiken, om een accordeon remix van zijn welbekende liedje Slapeloze Nachten te mogen gaan maken. Deze Accordeon Remix 2010 is op 31 oktober 2010 uitgekomen, met als bonus track zijn nieuwste single Weet je Wel.

Het jaar 2011 is voor Arnold een belangrijk jaar geworden. Zo maakt Arnold met de topaccordeonist Jan Burg, de single: Zigeunerin, Verleid Me, welke inmiddels een grote hit is geworden op diverse radiostation zowel in Nederland als in Belgie! In 2012 nemen Jan Burg en Arnold nog een vrolijke foxtrot op genaamd: Je Kunt Me Wel Vertellen Hierna werd het muzikaal gezien even wat stiller. Arnold start namelijk zijn eigen bedrijf; een allround drukkerij. Echter via De Muzikale Uitdaging en de single Ver Voorbij De zon En De Maan staat de zanger nu weer helemaal in het middelpunt van de belangstelling. En zijn er weer vele plannen voor nieuwe muziekproducties!.