Via ons kunt u een of meerdere artiesten boeken. We kunnen u ook een avondvullend programmabieden met een combinatie van een of meerdere artiesten, eventueel aangevuld met onze drive-in show.
Dit alles geheel naar uw eigen wensen.

Arnold Hofmans is geboren op 21 december 1983, in de oh zo gezellige hoofdstad van Brabant, Den Bosch. Arnold die in zijn jonge jaren leefde voor het voetbal en al op zeer jonge leeftijd bij FC Den Bosch terecht kwam, tekende op 14 jarige leeftijd een zesjarig contract bij deze club. Na vele jaren hard trainen, het beleven van mooie dingen en vooral niet te vergeten de passie voor 

Arnold word geboren op 18 februari 1989 in ’s-Hertogenbosch. Hij groeit op in de landelijke omgeving van Kerkdriel. Als Arnold eind 2004 collega zanger William van Engelen ontmoet belandt hij zingend op de buhne tijdens een familiefeest. Hijkrijgt de smaak te pakken en besluit dan ook te gaan werken aan zijn eigen muzikale loopbaan.

“Hé, hallo!” is de naam van het nieuwe album van Charlène. Met de single “Twiedeliedie”, die al weken in diverse hitlijsten staat, is het album een waardige opvolger van haar succesvolle album “Vandaag is mijn dag” (2006). Naast de vrolijke meezinger wordt het album gekenmerkt door diversiteit. Zo ontroert het lied “Al neem je rozen voor mij mee” menig fans.

Diana Dekkers is een Brabantse zangeres. Geboren en woonachtig in S-Hertogenbosch. Door haar vriendelijke karakter en altijd vrolijke en goedlachse glimlach, word zij als een zeer sympathiek en vrolijke zangeres gezien door het nederlandse publiek die voornamelijk liefhebbers zijn van het Nederlandstalige lied.

Dirk is een geboren en getogen Hillegommer. Zingen is voor Dirk een passie. Als jonge jongen zong Dirk al liedjes van Heintje, Johnny Jordaan en Willy Alberti. Toen Dirk de muziek van André Hazes ontdekte was hij meteen verkocht. Dirk bezocht zoveel mogelijk optredens van zijn grote idool en is bij al zijn grote concerten geweest.

Franky Falcon het feestbeest uit Den Bosch, Franky weet wel hoe je een zaal vol mensen op zijn kop kunt krijgen, Franky ga zo door en zeker met zingen van het liedje "Wij zijn jong Oh maria" en persoonlijk vind ik dit een heel mooi nummer. Franky zijn voorlaatste CD-Single "Ik dans,met jou de flamenco"is ook heel mooi.

Ik zing met grote passie de nummers van mijn grootste idool Andre Hazes. Met een krachtige warme stem breng ik de bekende hits van Hazes weer tot leven. Laat je meeslepen door hits als 'Zij gelooft in mij', ''Bloed Zweet en Tranen' ook zing ik nummers van Django Wagner, Wolter Kroes enz. Na jaren nummers van Andre Hazes te hebben gebracht

Jordi Falcon is geboren op 22 juli 1995 in 's-Hertogenbosch. Het zingen werd hem thuis met de paplepel ingegeven als zoon van de overbekende Franky Falcon. Hij heeft na zijn start inmiddels al drie singles uitgebracht: ‘Laat me alleen m’ n schat’, ‘Mijn gevoel’ en ‘Laat me alleen’. Jordy deed ook mee aan de voorrondes van ‘Bloed, zweet en tranen’.

Kapalone zanger /entertainer , Al lange tijd te bewonderen op feesten en partijen. Niets is te gek voor deze Entertainer , die jaren geleden nog in een rockband speelde met vrienden . Vandaag de dag gaat hij Alleen of met Dj naar feesten en partijen. Maakt niet uit of het thuis binnen of buiten is, alles is mogelijk.

Ik ben op 7 november 1975 in het Brabantse Den Bosch geboren.Het nederlandstalige lied is mij met de paplepel ingegeven.In mijn ouderlijk huis werd dit de gehele dag gedraaid.Ik kan me geen dag herinneren dat ik niet heb gezongen."EEN DAG NIET GEZONGEN IS EEN DAG NIET GELEEFT" zeg ik dan ook altijd.

De Great Guys, drie vrienden met een gezamenlijke passie: muziek. Authentieke, veelzijdige zangers met aanstekelijke humor. Groot qua stem, ieder op zijn eigen manier. Met de Great Guys bent u voor elke gelegenheid verzekerd van een unieke act, waarbij het plezier en enthousiasme ervan afspat.

José van Uden zoals Yosee echt heet is geboren op 10 januari 1970 in ‘s-Hertogenbosch. Altijd als kind al gefascineerd door de muziek en won op jonge leeftijd al veel talentenjachten en play back shows. Tijdens haar vakantie in Gran Canaria, is ze in contact gekomen met John Meier en heeft met hem daar het duet "You've got a friend" gezongen.